Novosti

 • Zašto kondenzacioni kotlovi

  Ako koristite gas (zemni ili tečni naftni gas) kao energent ili razmišljate o tome, a želite da obezbedite maksimalan komfor uz najveću moguću energetsku efikasnost onda je kondenzacioni uređaj pravi izbor. Kondenzaciona tehnika spada u najčistije i najštedljivije vrste generisanja toplote.
  Detaljnije
 • Zašto toplotna pumpa

  Jednostavno, toplota iz okruženja (vazduh, zemnja ili voda) se koristi da rashladno sredstvo ispari, a u kompresoru koji predstavlja srce sistema se ono usisava u gasovitom stanju i komprimuje na visok pritisak kako bi moglo da se upotrebi na visokom temperaturskom nivou u Vašem sistemu grejanja. I tako u krug. Da bi se ovo ostvarilo neophodno je uložiti oko 25% pomoćne energije (uobičajeno električne) za potpuno korišćenje obnovljive energije iz okruženja. Na ovaj način dramatično se smanjuje potrošnja energije za zagrevanje Vašeg objekta.
  Detaljnije
 • GP archery 2019

  Tradicionalno, Group Protem svake godine organizuje celodnevno druženje za svoje partnere i instalatere. Ove godine druženje je održano 14.06.2019. godine na terenima Streličarskog kluba Košutnjak pod nazivom GP archery 2019.
  Detaljnije
 • Zelena tehnologija - Kredit koji vraća novac

  Kreditna linija za zeleno finansiranje GEFF je program Everopske banke za obnovu i razvoj (EBRD) koji obezbeđuje sredstva za finansiranje energetski efikasnih tehnologija u domaćinstvima – stanovima, porodičnim kućama i stambenim zgradama, kao i za preduzeća koja proizvode ili prodaju iste.
  Detaljnije
 • Grundfos jesenja kampanja 2018

  Registrujte kupovinu pumpi UPS, COMFORT, ALPHA1L, ALPHA2 i ALPHA3 u periodu od 15.06.2018. do 31.12.2018. (ili do isteka zaliha) na https://rs.grundfos.com/grundfos-for-installers/heating-registrations.html i osvojite jaknu!
  Detaljnije
 • Grundfos jesenja kampanja

  Svaka kupovina pumpe će biti nagrađena. Registrujte kupovinu pumpi UPS, COMFORT PM & COMFORT PM AUTOADAPT, ALPHA1L, ALPHA2 i ALPHA3 u periodu od 01.09.2017. do 31.12.2017. (ili do isteka zaliha) na www.alpha-registration.com i osvojite jaknu!
  Detaljnije
 • GP aero 2017

  U petak 02.06.2017. godine na Sportskom aerodromu u Velikim Radincima održano je celodnevno druženje pod nazivom GP aero 2017.
  Detaljnije
 • Zašto podno grejanje

  Podno grejanje za razliku od drugih izvora energije, nije centralno niti koncentrisano, već zauzima čitavu površinu prostorije. Cevi grejanja nalaze se ispod čitave površine poda i time se prostorija ravnomerno zagreva, što naravno podrazumeva ravnomernu preraspodelu toplote, što je ujedno i zdravije. Takođe, hladan vazduh je taj koji je teži i time pada dole, što je još jedna od prednosti zašto je dobro kada se prostorija zagreva odozdo.
  Detaljnije
 • USKORO - Grundfos ALPHA3

  ALPHA3 je naša najnovija cirkulaciona pumpa za domaćinstva. U skladu sa renomiranim Grundfos kvalitetom obezbeđuje jednostavnu instalaciju, svetsku klasu energetske efikasnosti i pouzdan rad u najzahtevnijim uslovima.
  Detaljnije
Vrh

Poštovani saradnici,

Želimo vam svako dobro i uspeh u zajedničkoj borbi u cilju sprečavanja širenja virusa SARS-Cov-2 ( COVID-19).
 

Privredno društvo Group Protem d.o.o. Beograd ovim putem vas informiše da će usled mera koje je preduzela država Srbija i proglašenja vanrednog stanja poštovati navedene mere, Uredbe i preporuke.
 

Obezbeđeni su uslovi rada zaposlenih (za koje je to moguće) od kuće, a u slučaju eventualne neophodnosti dolaska u firmu biće poštovana sva definisana pravila. Firma nastavlja sa normalnim prijemom porudžbina i isporučivanjem opreme uz pridržavanje svih higijenskih zahteva.
 

Molimo vas da svu komunikaciju sprovodimo putem telefona ili u elektronskoj formi.
 

Radno vreme firme i magacina je od ponedeljka do petka od 08:00 do 14:00h.
 

Na interent stranici http://www.groupprotem.com/kontakt možete pronaći sve kontakte odgovarajućih zaposlenih.
 

Za opšta pitanja i informacije molimo Vas da nas kontaktirate preko broja telefona 011 3096 999 ili e-mail adrese  info@protem.co.rs.
 

Svako dobro žele vam zaposleni Group Protem d.o.o.!