Poseta Grundfos fabrici

Poseta Grundfos fabrici

Zahvaljujući dugogodišnjoj saradnji, kompanija Grundfos je za Group Protem partnere orzanizovala obilazak Grundfos fabrike u Inđiji.

Program se sastojao iz prezentacije proizvoda, obilaska pogona za proizvodnju nove linije pumpe SCALA2 i direktnom komunikacijom sa Grundfos inženjerima iz kvaliteta.

Kao iznenađenje organizovano je takmičenje po ekipama u montiranju SCALA pumpe. U toku takmičenja, dešavale su se razne zanimljive i šaljive situacije od strane učesnika, prilikom montiranja pumpe.

Po završetku nadmetanja najbrži i najspretniji osvojile su nagrade. Prvoplasirana ekipa dobila je po pumpu za povšenje pritiska, drugoplasirana ekipa prsluke, a trećeplasirana kao utešnu nagradu dobila je majice.

 

SCALA2 je potpuno integrisana pumpa za domaćinstva koja osigurava idealan pritisak bez obzira da li uzmamo vodu iz gradskog vodovoda, crpimo iz rezervoara ili bunarana dubine do 8 metara.

Sadrži ugrađene senzore koji konstantno mere ispusni pritisak. Ukoliko pritisak padne ispod željenog nivoa, SCALA2 se automatski aktivira i iskompenzuje gubitak u pritisku.

Prednosti

  • Idealan pritisak vode: Intelligentna kontrola pumpe automatski podešava svoj rad

  • Nizak nivo buke: Tiha kao moderna mašina za sudove (47 dB(A) pri standardnom korišćenju)

  • Lak odabir: Jedna varijanta za sve potrebe domaćinstva

  • Laka instalacija: Kompaktno, sve u jednom rešenje, uključi i pumpaj

  • Laka za korišćenje: Kontrolni panel jednostavan za korišćenje

 

Vrh