Proizvođač

Električni kotao mini kotlarnica MK-LUX EKOPAN PLUS


Dimenzija / Zapremina Količina MP Cena (din.) Korpa
Kotao električni set MK-LUX EKOPAN PLUS 6kW 43,918.42
Kotao električni set MK-LUX EKOPAN PLUS 9kW 46,440.08
Kotao električni set MK-LUX EKOPAN PLUS 12kW 46,836.56
Kotao električni set MK-LUX EKOPAN PLUS 18kW 50,184.22
Kotao električni set MK-LUX EKOPAN PLUS 24kW 69,194.02

Prednosti ovih električnih mini kotlarnica su male dimenzije i jednostavna montaža kačenjem na zid te zauzimaju malo prostora. Postavljanje grejača koji su potopljeni je tehnološko rešenje koje u mnogome produžuje radni vek grejača a time i čitavog sistema grejanja.  Automatika ugrađena u našu kotlarnicu  se sastoji iz elemenata koji po kvalitetu i funkcionalnosti u potpunosti obezbeđuju sigurnost i dugotrajnost. Kod električnih mini kotlarnica za optimalni toplotni učinak zadužena je izolacija od vunizola koja sprečava gubitke toplote.

Električna mini kotlarnica „Ekopan plus“ izrađuju se u više različitih nivoa snage u zavisnosti od potreba korisnika. Takođe po zahtevu kuca izvodi napojnog i povratnog voda mogu biti sa desne (klasično grejanje) ili donje (podno grejanje) strane kotla.

Napomena: Group Protem Internet prodavnica nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
Vrh

Poštovani klijenti,
kontinualne i često nenajavljene promene cene dobavljača na tržištu čine nemogućim potpuno ažurnim održavanjem cenovnika na našim internet stranicama.
Firma Group Protem doo daje sve od sebe da cene koje vidite budu tačne, ali Vas ipak molimo da ih proverite putem telefonskog poziva ili e-mail-a sa našom
komercijalom pre donošenja konačne odluke i samog poručivanja.
Unapred hvala na razumevanju, Group Protem doo