Proizvođač

Inverter klima ureðaj VIVAX - WiFi ready


Dimenzija / Zapremina Količina MP Cena (din.) Korpa
Inverter klima ureðaj VIVAX ACP-09CH25AEMI - 9000BTU WiFi 37,560.00
Inverter klima ureðaj VIVAX ACP-12CH35AEMI - 12000BTU WiFi 37,560.00
Inverter klima ureðaj VIVAX ACP-18CH50AEMI - 18000BTU WiFi 61,920.00
Inverter klima ureðaj VIVAX ACP-24CH70AEMI - 24000BTU WiFi 83,520.00
Adapter VIVAX za WiFi 3,000.00

VIVAX inverterska klima ACP 12CH35AEMI je najnovija generacija klima uređaja koja sada nudi pristup funkcijama hlađenja, grejanja i ventilacije, kao i uključivanje / isključivanje uređaja preko M-Smart Wi-Fi modula koji se može ugraditi u unutrašnju jedinicu. Kroz M-Smart Wi-Fi modul možete kontrolisati svoj klima uređaj od bilo kog mesta, koristeći svoj vlastiti pametni telefon.
 
Sa dugmetom Follow Me, ugrađeni senzor na daljinskom upravljaču oseti temperaturu oko nje i prenese je na unutrašnju jedinicu. Klima će sada podesiti protok vazduha i temperaturu vazduha kako bi pružio maksimalan komfor gde god se nalazite. Vivax oprema za klimatizaciju je dizajnirana i proizvedena za Evropsku uniju i zadovoljava najviše standarde koje zahtevaju važeći propisi. Ceo spektar Vivax opreme ima klasifikaciju energetske efikasnosti A++.
 
Vivax klima ACP 12CH35AEMI ima tehnologiju DC-Inverter. Ventilator unakrsnog toka unutrašnje jedinice poseduje DC-inverterski motor za promenljivu brzinu za maksimalnu udobnost i nivo buke od samo 20dB (A). DC-Inverterski kompresori razvijaju energetsku efikasnost koja omogućava obeležavanje Vivax A++ prema EU standardima, a motor koji pokreće ventilator spoljašnje jedinice takođe je DC-Inverter radi poboljšanja energetske efikasnosti uređaja i omogućuje mu da radi za vreme ekstremnih temperatura.
 
Kada se pritisne dugme "Clean" na daljinskom upravljaču, uređaj će početi da čisti unutrašnju jedinicu. Ova funkcija pomaže u uništavanju bakterija i vazduh postaje svež i čist. Filter za prašinu upija i uklanja prašinu iz vazduha. Bio filter omogućava neutralizaciju bakterija, virusa, alergena i mirisa, štetnih gasova i isparljivih organskih jedinjenja. Jonizator oslobađa negativne jonske čestice kako bi obezbedio svež i zdrav vazduh, a takođe se bori protiv neugodnih mirisa, dima i čestica polena.

Da li želite da uklonite zvukove za potvrdu ili digitalni displej? Pritisnite taster "Mute", a klima uređaj Vivax će raditi tiho omogućujući maksimalni komfort. Obezbeđuje maksimalan komfor prilikom zagrevanja, radi sa kratkim periodima "odmrzavanja". Tradicionalna oprema za klimatizaciju postavlja se na odmrzavanje u roku od 10 minuta svakih 50 minuta. Funkcija Vivax I-odmrzavanja pokreće automatski proces sušenja samo kada je potrebno, čime se štedi dragoceno vreme grejanja i štedi struju.

Napomena: Group Protem Internet prodavnica nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
Vrh