Proizvođač

Kotao na pelet ALFA GRANDE


Dimenzija / Zapremina Količina MP Cena (din.) Korpa
Kotao na pelet ALFA GRANDE 27kw 269,889.60

Kotao na pelet ALFA GRANDE uputstvo za upotrebu.pdf

 

Kotao na pelet ALFA GRANDE

 

- Znatno precizniji vid regulacije rada kotla omogućava kontinuirano praćenje vrednosti protoka primarnog vazduha putem posebnih senzora i prilagođavanje doziranja peleta i rada ventilatora sagorevanja, sve u cilju sprečavanja oscilacija u radu i očuvanja stabilnosti procesa.

* Regulacija rada motora za doziranje peleta pomoću enkodera koje pruža kontinuirano ravnomerno doziranje peleta, stabilan rad i manju mogućnost nagomilavanja nesagorelog peleta u ložištu.

* Najsavremeniji LCD Touch Panel display bez klasičnih tastera i sa raznovrsnijim tekstom, sa mogućnošću odabira jednog od 5 jezika (engleski, francuski, italijanski, nemački i španski), kao i ugradnje radio daljinskog termostata – uređaj koji kombinuje funkciju daljinskog upravljanja i sobnog termostata.

* Opcija daljinskog upravljanja putem android i iOS aplikacija koje su posebno razvijene za upravljanje pećima i kotlovima na pelet, slanjem SMS poruka.


Kotao od debelih limova sa čeličnim vratima debljine lima 3 mm,

  • Termička izolacija kotla mineralnom vunom debljine 50 mm
  • Kotao izrađen od kotlovskog lima
  • Svi ugrađeni elementi (elektromotori za doziranje peleta, hlađenje peći, ubacivanje svežeg vazduha za sagorevanje, elektronike sa displejom, upaljači, itd.) su proizvodi renomiranih evropskih proizvođača

Snaga:7kw- 28kw
Dimenzije: 1010x743x1400mm
Prečnik dimovodnog nastavka: 80mm
Toplotna moć predata vodi: 28kw
Količina vode u kotlu: 74 l
Potrošnja peleta min/max: 1.7/6.7 kg/h
Maksimalno vreme rda sa punim rezervoarom: 118h
Kapacitet rezervoara za pelet: 200kg
Zapremina zagrevanja: 210-466m3
Površina zagrevanja: 108-179 m2 po fabrickoj specifikaciji
Iskustvo nam govori da pec moze da zagreje i do 250 m2 dobro izolovanog prostora
Težina neto/bruto: 310/345kg
Stepen iskorišćenosti: 91.94%

Napomena: Group Protem Internet prodavnica nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
Vrh

Poštovani klijenti,
kontinualne i često nenajavljene promene cene dobavljača na tržištu čine nemogućim potpuno ažurnim održavanjem cenovnika na našim internet stranicama.
Firma Group Protem doo daje sve od sebe da cene koje vidite budu tačne, ali Vas ipak molimo da ih proverite putem telefonskog poziva ili e-mail-a sa našom
komercijalom pre donošenja konačne odluke i samog poručivanja.
Unapred hvala na razumevanju, Group Protem doo