Proizvođač

Kotao na pelet RADIJATOR KRALJEVO Compact


Dimenzija / Zapremina Količina MP Cena (din.) Korpa
Kotao na pelet RADIJATOR KRALJEVO COMPACT 25 252,934.80

Kotao na pelet Radijator kraljevo COMPACT.pdf

 

Compact 25 namenjen je sagorevanju drvenog peleta prečnika 6 ili 8mm i dužine 25mm.Pelet mora da odgovara standardu ONORM M 7135.

Compact 25 se instalira u kotlarnice,s tim što ima prednost u situacijama gde su potrebne što kompaktnije dimenzije.Ukupna širina je 870mm a lakom demontažom može da se pretvori u dva dela,kotlovski širine 580 mm i silos 290mm.

Montira se na klasični dimnjak minimalnog prečnika 130mm.Dimnjak mora da zadovoljava i sve ostale standarde kao kod klasičnih kotlova.

Nominalna snaga Compact-a 25 prema standardu EN303-5 je 20 kW.

U okviru kotla instalirani su i odgovarajuća cirkulaciona pumpa i ekspanziona posuda od 10 litara.Kotao se isporučuje i sa mehaničkim sigurnosnim i odzračnim ventilom.

Kotao poseduje i izmenjivač za ugradnju ventila za termičko osiguranje oticanjem.

Sagorevanje peleta se vrši po principu nasipnog ložišta.Ceo proces je vođen automatikom koja dozvoljava odabir jedne od 5 nivoa snaga. Moguće je prilkjučiti sobni termostat i isprogramirati periode starta radnih i ciklusa mirovanja za 7 dana.

Napomena: Group Protem Internet prodavnica nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
Vrh