Proizvođač

Toplotna pumpa VIESSMANN vazduh/voda VITOCAL 200-S grejanje i hladjenje


Dimenzija / Zapremina Količina MP Cena (din.) Korpa
Toplotna pumpa VIESSMANN vazduh/voda VITOCAL200-S snaga 6 kw za grejanje i hladjenje 762,768.52
Toplotna pumpa VIESSMANN vazduh/voda VITOCAL 200-S snaga 7,5kw za grejanje i hladjenje Z015221 792,431.36
Toplotna pumpa VIESSMANN vazduh/voda VITOCAL200-S snaga 13kw za grejanje i hladjenje 1,266,191.92
Toplotna pumpa VIESSMANN vazduh/voda VITOCAL200-S snaga 16kw za grejanje i hladjenje Z015227 1,315,295.26

Vitocal 200-S informacioni list

Visoka efikasnost, jednostavna montaža i niski investicioni troškovi čine da je toplotna pumpa vazduh/voda Vitocal 200-S atraktivno rešenje za povoljno grejanje i hlađenje porodičnih objekata – kako novih tako i postojećih.

Split izvedba sa odvojenom spoljašnjom i unutrašnjom jedinicom koje su međusobno povezane vodom sa rashladnim sredstvom omogućuje izuzetno visoke vrednosti COP-a (faktora grejanja) - i do 4,6 (vazduh 7ºC / voda 35ºC prema EN DIN 14511). Ovo praktično znači da na 1 kW uložene električne energije dobijate čak 4,6 kW toplotne energije u Vašem sistemu grejanja. Time se višestruko smanjuju pogonski troškovi, uz očuvanje životne sredine.

Unutrašnja jedinica je elegantno uklopiva u enterijer objekta i sadrži sve za rad neophodne hidrauličke elemente. Proverena digitalna Vitotronic 200 regulacija se brine da sve funkcioniše baš kao što treba – u skladu sa spoljnim vremenskim prilikama i Vašim željama. A kada prođe sezona grejanja, ova reverzibilna toplotna pumpa Vam omogućuje prijatne temperature i tokom leta.

Toplotna pumpa Vitocal 200-S – jedan uređaj za željenu temperaturu u Vašem domu tokom cele godine.

Napomena: Group Protem Internet prodavnica nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
Vrh

Poštovani klijenti,
kontinualne i često nenajavljene promene cene dobavljača na tržištu čine nemogućim potpuno ažurnim održavanjem cenovnika na našim internet stranicama.
Firma Group Protem doo daje sve od sebe da cene koje vidite budu tačne, ali Vas ipak molimo da ih proverite putem telefonskog poziva ili e-mail-a sa našom
komercijalom pre donošenja konačne odluke i samog poručivanja.
Unapred hvala na razumevanju, Group Protem doo