Način plaćanja

KUPOVINA U RADNJI

 

1. Plaćanje kreditnom karticom

Prihvatamo sledeće kreditne kartice:
 VISA, VISA ELECTRON, MASTER CARD

   
2. Kreditno plaćanje

Kreditno plaćanje preko poslovnih banaka, а za energetski efikasne proizvode preko kreditne linije za zeleno finansiranje GEFF uz bespovratnu pomoć koju isplaćuje Evropska banka za obnovu i razvoj - EBRD uz podršku EU u iznosu do 20% od iznosa investicije.

3. Gotovinsko plaćanje

Plaćanje u gotovini.

4. Plaćanje preko računa

Svoju narudžbu možete platiti direktnom uplatom na račun Group Protem-a, koji Vam je naveden u profakturi. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci.

 

INTERNET KUPOVINA

 

1. Plaćanje pouzećem


Plaćanje pouzećem podrazumeva plaćanje iznosa sa porudžbenice prilikom preuzimanja pošiljke. Plaćanje se vrši u gotovom novcu na ruke kuriru koji vam donosi pošiljku. 

 

2. Plaćanje preko računa

Svoju narudžbu možete platiti direktnom uplatom na račun Group Protem-a, koji Vam je naveden u e-mailu. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci.

Kupac snosi troskove kurirske službe.

Cenovnik kurirske službe možete pogledati ovde.

 

Vrh

Poštovani klijenti,
kontinualne i često nenajavljene promene cene dobavljača na tržištu čine nemogućim potpuno ažurnim održavanjem cenovnika na našim internet stranicama.
Firma Group Protem doo daje sve od sebe da cene koje vidite budu tačne, ali Vas ipak molimo da ih proverite putem telefonskog poziva ili e-mail-a sa našom
komercijalom pre donošenja konačne odluke i samog poručivanja.
Unapred hvala na razumevanju, Group Protem doo