Energetska efikasnost - kredit koji vraća novac

 

Sačuvajte energiju svog doma!

 

Kreditna linija za zeleno finansiranje GEFF je program Everopske banke za obnovu i razvoj (EBRD) koji obezbeđuje sredstva za finansiranje energetski efikasnih tehnologija u domaćinstvima – stanovima, porodičnim kućama i stambenim zgradama, kao i za preduzeća koja proizvode ili prodaju iste.

Investirajte i uštedite! Obezbedite izuzetno štedljivu i visokokvalitetnu opremu za grejanje, hlađenje, ventilaciju i pripremu potrošne tople vode za Vaš objekat i na taj način sačuvajte energiju i novac koji trošite za ove potrebe. Uz pomoć kredita za energetsku efikasnost uz podršku EBRD i GEFF, sačuvaćete i svoj novac i životnu sredinu.

 

Iskoristite finansijski podsticaj (bespovratnu pomoć koju isplaćuje Evropska banka za obnovu i razvoj - EBRD uz podršku EU) u iznosu od 15% do 20% od iznosa investicije:

       - 15% ako kupite jedan ili više proizvoda iz iste kategorije

       - 20% ako kupite dva ili više proizvoda iz različitih kategorija

 

Krediti se odnose na sledeće tehnologije: toplotne pumpe, kotlovi na gas, peći/kotlovi na biomasu (drvo, pelet i sl.), klima uređaji, solarni termalni i fotonaponski sistemi, ventilacija, akumulatori vode za grejanje i bojleri za potrošnu toplu vodu.

 

Realizovanje kredita u 4 jednostavna koraka:

 Korak 1: Informišite se o energetski efikasnim proizvodima iz programa OVDE

 

 Korak 2: Posetite naš prodajni objekat kako biste dobili dokumentaciju za apliciranje za kredit

 

 Korak 3: Najbližoj ekspozituri  ili  banke priložite dobijenu dokumentaciju i aplicirajte za kredit

 

 Korak 4: Po realizaciji kredita i nakon ugradnje opreme, dostavite banci dokumentaciju za odobrenje subvencije (povrat novca)

Vrh

Poštovani klijenti,
kontinualne i često nenajavljene promene cene dobavljača na tržištu čine nemogućim potpuno ažurnim održavanjem cenovnika na našim internet stranicama.
Firma Group Protem doo daje sve od sebe da cene koje vidite budu tačne, ali Vas ipak molimo da ih proverite putem telefonskog poziva ili e-mail-a sa našom
komercijalom pre donošenja konačne odluke i samog poručivanja.
Unapred hvala na razumevanju, Group Protem doo