Učinite sebi i svojoj porodici ovu grejnu sezonu posebnom!
Group Protem d.o.o. Vam nudi paletu pažljivo odabranih energetski efikasnih proizvoda za grejanje koji će Vam obezbediti željeni komfor uz minimalne eksploatacione troškove.

Toplotne pumpe

Iskoristite energiju vazduha koji Vas okružuje! Najmanji mogući troškovi grejanja, hlađenja i pripreme tople sanitarne vode, uz očuvanje životnog okruženja sa Ferroli split toplotnim pumpama Omnia H.
Opseg kapaciteta od 4 do 16 kW, uz faktor grejanja (COP) do 5 (za režim A7/W35). http://www.groupprotem.com/proizvod/toplotna-pumpa-ferroli-vazduh-voda-omnia-split-sistem-za-grejanje-i-hladjenje/EKZ0560P00000

Gorionici na pelet

Uživajte u potpuno automatizovanom grejanju na čvrsto gorivo. Provereno, bezbedno i robusno, sa brojnim dodatnim funkcijama (vođenje pumpe kruga grejanja i pripreme tople sanitarne vode, zaštita od mržnjenja i sl.) i jednostavnim podešavanjima na lako pristupačnom kontrolnom panelu sa ekranom. Komplet sa dozatorom i priključnim crevom za postavljanje na postojeći ili novi kotao. Kapaciteti od 13 do 55 kW.
Ferroli Sun P7 i P12
http://www.groupprotem.com/proizvod/gorionik-na-pelet-ferroli/AGP0135P00000

Kotlovi na čvrsto gorivo

Tradicionalno grejanje sa ogrevom iz Vašeg okruženja. Tropromajna specijalno dizajnirana livena konstrucija sa vodom hlađenom rešetkom za korišćenje čvrstog goriva omogućuje ostvarivanje stepena iskorišćenja do čak 93%. Regulator promaje, posuda za pepeo i pribor za čišćenje su u okviru standardne isporuke – nema dodatnih troškova. Kao gorivo mogu se koristiti drvo, ugalj i pelet. Kapaciteti od 16 do 90 kW.
Logan
http://www.groupprotem.com/proizvod/liveni-kotao-logan/AKC0590P00000

Grundfos pumpe

Za dobru cirkulaciju uz 5 godina garancije. Bilo da se radi o Vašem sistemu grejanja ili sanitarne vode, jasno je da je ključ u protoku. Ostvarite idealan uz standardne pumpe UPS serije ponosno proizvedene u Srbiji ili neku od elektronskih varijanti Alpha ili Comfort serije uz neverovatno mali utrošak električne energije.
Grundfos - serije UPS i Alpha
http://www.groupprotem.com/kategorija/cirkulacione-navojne-pumpe/156
http://www.groupprotem.com/kategorija/cirkulacione-pumpe-frekventno-regulisane/160

Zidni kotlovi na gas

Grejanje i izdašna topla sanitarna voda za Vaš dom – XL profil, do 14 litara u minutu, iz kompaktnog i uklopivog zidnog uređaja. Kondenzaciona tehnologija, izmenjivač od nerđajućeg čelika, kontinualna regulacija sagorevanja i integrisana elektronska cirkulaciona pumpa garantuju najveći stepen iskorišćenja i dugovečnost.
Ferroli Bluehelix Prima
http://www.groupprotem.com/proizvod/gasni-kondenzacioni-kotao-ferroli-bluehelix-prima/AKG0430P00000

Kotao na električnu energiju

Nemački snažno, precizno, pouzdano i efikasno grejanje i priprema tople sanitarne vode za Vaš objekat. Mali gabariti uređaja za maksimalno iskorišćenje životnog prostora. Isporuka sa senzorima spoljašnje i sobne temperature, za prilagođavanje temperature polaznog voda iz kotla prema zahtevu objekta. Širok opseg modulacije, kapaciteti od 4 do 24 kW.
Viessmann Vitotron 100
http://www.groupprotem.com/proizvod/kotao-elektricni-set-viessmann-vitotron-100/AKE0222P00000

Vrh