Proizvođač

Toplotna pumpa FERROLI OMNIA SW-T 3.2


Dimenzija / Zapremina Količina MP Cena (din.) Korpa
Toplotna pumpa FERROLI OMNIA SW-T 3.2 04 653,554.80
Toplotna pumpa FERROLI OMNIA SW-T 3.2 06 661,980.00
Toplotna pumpa FERROLI OMNIA SW-T 3.2 08 683,644.80
Toplotna pumpa FERROLI OMNIA SW-T 3.2 10 816,040.80

OMNIA SW-T 3-2_tehnicki list.pdf

OMNIA SW-T 3.2 je vazduh/voda split toplotna pumpa za grejanje, hlađenje i produkciju tople sanitarne vode namenjena za manja i srednja domaćinstva. Svaka od komponenti uređaja je dizajnirana vodeći računa o renoviranju postojećeg sistema grejanja, imajući u vidu zamenu kotla i električnog bojlera, obezbeđujući minimalno isti nivo komfora uz ekonomično i ekoliški prihvatljivo rešenje.  

Radi se o 360° pametnom rešenju za blagodet domaćinstva, koje koristi čiste izvore energije kao što su struja, vazduh i solarni fotonaponski sistemi, kao alternative u odnosu na tradicionalna fosilna goriva.

Efikasnost, ekologija i fleksibilnost su karakteristike ovog specifičnog uređaja  OMNIA SW-T 3.2 i razlikuju ga od konvencionalnih generator toplote.

Korisnički pristup ide preko  Capsense tastera i 2.8" grafičkog ekrana, koji omogućava dijalog sa uređajem intuitivno i izuzetno jednostavno. OMNIA SW-T 3.2 elektronika sistema nudi širok opseg funkcija koje omogućavaju korisniku prilagođavanje rada toplotne pumpe prema njegovim potrebama i navikama.

> MODBUS PROTOKOL može se povezati sa BMS/BACS sistemon za daljinsko praćenje

> GREJANJE I HLAĐENJE potpuna inverter modulacija precizno prati željene zadate vrednosti, sa mogućnošću podešavanja kriva za grejanje i hlađenje, kao korak dalje za optimizaciju potrošnje

> PRIPREMA TOPLE SANITARNE VODE (PTV) kada senzor u bojleru registruje nedovoljnu temperaturu, uređaj se automatski prebacuje u mod pripreme tople sanitarne vode u akumulacionom bojleru prema zadatoj temperaturi  

> ELEKTRIČNI GREJAČ ZA BOJLER grejač u bojleru je integrisan i služi kao ispomoć, za potrebe anti-legionela programa ili kao rezerva u slučaju zastoja

> BRZA PTV prioritet za pripremu PTV-a kako bi se bojler što pre doveo na zadatu temperaturu

> ANTI-LEGIONELA FUNKCIJA dozvoljava podešavanje nedeljnog ciklusa protiv legionele

> ULAZI ZA FOTONAPONSKI SISTEM I PAMETNU MREŽU digitalni Smart Grid ulazi za menadžerisanje snabdevanja električnom energijom od strane fotonaponskog sistema i distributera.  Ovo omogućava optimizaciju potrošnje i troškova

> TIHI MOD smanjuje frekvenciju kompresora i ventilatora, i time značajno smanjuje emisiju buke. Može se vremenski programirati.

> ON/OFF preko spoljašnjeg kontakta – aktiviranje i deaktiviranje preko spoljašnjeg kontakta  (npr. preko zonskog termostata)

> GREJANJE/HLAĐENJE preko spoljašnjeg kontakta. Prelazni signal sa režima leto na zima i obratno od spolja (npr. preko zonskog termostata)

> EKO FUNKCIJA izabrana radna tačka za “Eko” radni režim. Može se vremenski programirati.

> ZAŠTITA OD MRŽNJENJA toplotna pumpa u režimu grejanja radi sa aktiviranom cirkulacionom pompom a po potrebi može i da se aktivira integrisani električni grejač

Napomena: Group Protem Internet prodavnica nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
Vrh

Poštovani klijenti,
kontinualne i često nenajavljene promene cene dobavljača na tržištu čine nemogućim potpuno ažurnim održavanjem cenovnika na našim internet stranicama.
Firma Group Protem doo daje sve od sebe da cene koje vidite budu tačne, ali Vas ipak molimo da ih proverite putem telefonskog poziva ili e-mail-a sa našom
komercijalom pre donošenja konačne odluke i samog poručivanja.
Unapred hvala na razumevanju, Group Protem doo