Proizvođač

Toplotna pumpa monoblok vazduh/voda FERROLI Omnia M


Dimenzija / Zapremina Količina MP Cena (din.) Korpa
Toplotna pumpa monoblok vazduh/voda FERROLI Omnia M 10kW – monofazna 440,177.76
Toplotna pumpa monoblok vazduh/voda FERROLI Omnia M 16kW - trofazna 624,710.88

Toplotna pumpa vazduh/voda Ferroli Omnia M karakteristike.pdf

Nova Ferroli monoblok toplotna pumpa vazduh/voda Omnia M 3.2 – efikasno i kompaktno rešenje za grejanje i hladjenje Vašeg doma

Impresivne karakteristike nove serije Omnia M 3.2 omogućiće Vam da povoljno i pouzdano ostvarite prijatne temperature u Vašem domu tokom cele godine. Naravno, I dalje je na raspolaganju mogućnost pripreme tople sanitarne vode preko izdvojenog akumulacionog bojlera. Proverena DC inverter tehnologija uz novo rashladno serdstvo R32 čine da ovi uređaji budu i u A+++ klasi energetske efikasnosti, te da mogu ostvariti temperature polaznog voda i do 65C. Dodatno specijalno dizajnirano komponente omogućuju bitno manju emisiju buke i još kompaktnije dimenzije za jednostavniju montažu koja štedi prostor i vreme. U sklopu isporuke uređaja su kontroler i senzor temperature akumulacionog bojlera. Napredni kontroler omogućuje brojne dodatne mogućnosti – od pametnog vođenja dodatnog generator toplote i električnog grejača, preko upravljanja solarnim sistemom, jednim direktnim i jednim krugom grejanja sa mešanjem. U slučaju potrebe za većim kapacitetima uređaj je spreman za kaskadno povezivanje do šest jedinica. U slučaju da želite upravljati uređajem putem interneta i aplikacije na Vašem mobilnom uređaju, sve je već spremno, a odgovarajuću besplatnu aplikaciju je jednostavno preuzeti i koristiti. Režim grejanja je moguć u rasponu spoljašnjih temperatura od minus 25C do plus 35C, pripreme tople sanitarne vode u rasponu spoljašnjih temperatura od minus 25C do plus 43C, a hlađenja u rasponu spoljašnjih temperatura od minus 5C do plus 43C.

 

Napomena: Group Protem Internet prodavnica nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
Vrh

Group Protem Vam želi srećnu Novu godinu i Božić!

Želimo vam svako dobro, uspeh i sreću u predstojećoj 2022. godini,
a pre svega dobrog zdravlja.

Ovim putem vam dostavljamo i sledeće informacije:
- poslednji radni dan u ovoj godini je petak 31.12.
- firma neće raditi 03. i 07.01.2022. godine,
- u periodu od 04. do 16.01.2022. godine planiran je popis,
- prvi standardni radni dan firme u narednoj godini je planiran za 17.01.2022. godine.

Za sve dodatne informacija rado stojimo na raspolaganju.
Svako dobro!