Proizvođač

Toplotna pumpa monoblok vazduh/voda FERROLI Omnia M


Dimenzija / Zapremina Količina MP Cena (din.) Korpa
Toplotna pumpa monoblok vazduh/voda FERROLI Omnia M 4kW - monofazna 385,776.22
Toplotna pumpa monoblok vazduh/voda FERROLI Omnia M 6kW - monofazna 401,117.40
Toplotna pumpa monoblok vazduh/voda FERROLI Omnia M 8kW - monofazna 440,371.28
Toplotna pumpa monoblok vazduh/voda FERROLI Omnia M 10kW – monofazna 458,194.00
Toplotna pumpa monoblok vazduh/voda FERROLI Omnia M 12kW - trofazna 593,552.98
Toplotna pumpa monoblok vazduh/voda FERROLI Omnia M 14kW - trofazna 615,888.02
Toplotna pumpa monoblok vazduh/voda FERROLI Omnia M 16kW - trofazna 650,630.76

Toplotna pumpa vazduhvoda Ferroli Omnia M karakteristike

Nova Ferroli monoblok toplotna pumpa vazduh/voda Omnia M 3.2 – efikasno i kompaktno rešenje za grejanje i hladjenje Vašeg doma

Impresivne karakteristike nove serije Omnia M 3.2 omogućiće Vam da povoljno i pouzdano ostvarite prijatne temperature u Vašem domu tokom cele godine. Naravno, I dalje je na raspolaganju mogućnost pripreme tople sanitarne vode preko izdvojenog akumulacionog bojlera. Proverena DC inverter tehnologija uz novo rashladno serdstvo R32 čine da ovi uređaji budu i u A+++ klasi energetske efikasnosti, te da mogu ostvariti temperature polaznog voda i do 65C. Dodatno specijalno dizajnirano komponente omogućuju bitno manju emisiju buke i još kompaktnije dimenzije za jednostavniju montažu koja štedi prostor i vreme. U sklopu isporuke uređaja su kontroler i senzor temperature akumulacionog bojlera. Napredni kontroler omogućuje brojne dodatne mogućnosti – od pametnog vođenja dodatnog generator toplote i električnog grejača, preko upravljanja solarnim sistemom, jednim direktnim i jednim krugom grejanja sa mešanjem. U slučaju potrebe za većim kapacitetima uređaj je spreman za kaskadno povezivanje do šest jedinica. U slučaju da želite upravljati uređajem putem interneta i aplikacije na Vašem mobilnom uređaju, sve je već spremno, a odgovarajuću besplatnu aplikaciju je jednostavno preuzeti i koristiti. Režim grejanja je moguć u rasponu spoljašnjih temperatura od minus 25C do plus 35C, pripreme tople sanitarne vode u rasponu spoljašnjih temperatura od minus 25C do plus 43C, a hlađenja u rasponu spoljašnjih temperatura od minus 5C do plus 43C.

 

Napomena: Group Protem Internet prodavnica nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
Vrh

Poštovani klijenti,
kontinualne i često nenajavljene promene cene dobavljača na tržištu čine nemogućim potpuno ažurnim održavanjem cenovnika na našim internet stranicama.
Firma Group Protem doo daje sve od sebe da cene koje vidite budu tačne, ali Vas ipak molimo da ih proverite putem telefonskog poziva ili e-mail-a sa našom
komercijalom pre donošenja konačne odluke i samog poručivanja.
Unapred hvala na razumevanju, Group Protem doo