Nova ponuda u Group Protem - Comap i Flamco

Nova ponuda u Group Protem - Comap i Flamco

Group Protem doo uvek teži ka pronalaženju inovativnih načina da poboljša rešenja koje pruža. Kroz našu novu saradnju sa Aalberts kompanijom nastavljamo tu tradiciju.

Od 2020. godine čuveni proizvođači Comap i Flamco pripadaju Aalberts hydronic flow control grupaciji sa sedištem u Holandiji.

Comap je kopamanija koja od 1921. godine razvija i proizvodi efikasne sisteme za vodu i energiju.
Fabrike se nalaze u Francuskoj, Italiji i Nemačkoj od kojih je svaka od njih fokurisana na odredjenu tehnologiju.
Comap proizvodi širok spektar tehnologija kao što su (površinsko, zidno i plafonsko) grejanje i hlađenje, sistemi za povezivanje, grejanje vode za domaćinstvo, termostatski ventili,glave.....
Ova rešenja pomažu u poboljšanju energetske efikasnosti u zgradama, a istovremeno povećavaju udobnost i komfor za korisnika. 

Od 1956. godine, Flamco je uključen u razvoj, proizvodnju i prodaju visokokvalitetnih komponenti za upotrebu u HVAC sistemima.
Flamco dizajnira i proizvodi ekspanzione posude, sistema za automatsko održavanje pritiska i dopunu, sigurnosne ventile, manometre, priključne grupe,
i druge dodatke kako što su akumulatori vode, kotlovi i ekspanzione posude za sisteme tople vode, opremu za odvajanje i separator prljavštine,omekšivače vode, fiting,
materijali za montažu i ventili za solarne sisteme.
Flamco je evropski brend sa fabrikama u Holandiji (sedište), Velikoj Britaniji, Poljskoj, Nemačkoj i Rusiji, i prodajnom mrežom širom sveta.

Vrh

Poštovani klijenti,
kontinualne i često nenajavljene promene cene dobavljača na tržištu čine nemogućim potpuno ažurnim održavanjem cenovnika na našim internet stranicama.
Firma Group Protem doo daje sve od sebe da cene koje vidite budu tačne, ali Vas ipak molimo da ih proverite putem telefonskog poziva ili e-mail-a sa našom
komercijalom pre donošenja konačne odluke i samog poručivanja.
Unapred hvala na razumevanju, Group Protem doo