Saznajte

 • Zašto kondenzacioni kotlovi

  Ako koristite gas (zemni ili tečni naftni gas) kao energent ili razmišljate o tome, a želite da obezbedite maksimalan komfor uz najveću moguću energetsku efikasnost onda je kondenzacioni uređaj pravi izbor. Kondenzaciona tehnika spada u najčistije i najštedljivije vrste generisanja toplote.
  Detaljnije
 • Zašto toplotna pumpa

  Jednostavno, toplota iz okruženja (vazduh, zemnja ili voda) se koristi da rashladno sredstvo ispari, a u kompresoru koji predstavlja srce sistema se ono usisava u gasovitom stanju i komprimuje na visok pritisak kako bi moglo da se upotrebi na visokom temperaturskom nivou u Vašem sistemu grejanja. I tako u krug. Da bi se ovo ostvarilo neophodno je uložiti oko 25% pomoćne energije (uobičajeno električne) za potpuno korišćenje obnovljive energije iz okruženja. Na ovaj način dramatično se smanjuje potrošnja energije za zagrevanje Vašeg objekta.
  Detaljnije
 • Zašto podno grejanje

  Podno grejanje za razliku od drugih izvora energije, nije centralno niti koncentrisano, već zauzima čitavu površinu prostorije. Cevi grejanja nalaze se ispod čitave površine poda i time se prostorija ravnomerno zagreva, što naravno podrazumeva ravnomernu preraspodelu toplote, što je ujedno i zdravije. Takođe, hladan vazduh je taj koji je teži i time pada dole, što je još jedna od prednosti zašto je dobro kada se prostorija zagreva odozdo.
  Detaljnije
Vrh

Poštovani klijenti,
kontinualne i često nenajavljene promene cene dobavljača na tržištu čine nemogućim potpuno ažurnim održavanjem cenovnika na našim internet stranicama.
Firma Group Protem doo daje sve od sebe da cene koje vidite budu tačne, ali Vas ipak molimo da ih proverite putem telefonskog poziva ili e-mail-a sa našom
komercijalom pre donošenja konačne odluke i samog poručivanja.


Unapred hvala na razumevanju, Group Protem doo