Poseta Ferroli fabrici

Poseta Ferroli fabrici

Naša firma je nedavno organizovala poslovno putovanje u Italiju, gde smo zajedno sa našim partnerima i kupcima obišli sedište i proizvodne pogone našeg dugogodišnjeg partnera, kompanije Ferroli.

Osim poslovnih aktivnosti, putovanje je uključivalo i rekreativni deo, što je omogućilo učesnicima da se povežu i van poslovnog okruženja.

Tokom posete Ferroliju, naši partneri i kupci su imali priliku da se detaljno upoznaju sa procesima proizvodnje, inovativnim tehnologijama i visokim standardima kvaliteta koje Ferroli primenjuje.

Kroz obilazak proizvodnih linija, od početne obrade materijala do finalne kontrole kvaliteta, učesnici su mogli da vide koliko je pažnje posvećeno svakom detalju kako bi se osigurala pouzdanost i efikasnost proizvoda.

 

Stručnjaci iz Ferrolija su održali prezentaciju najnovijih inovacija i tehnologija koje ova kompanija razvija.

Prikazani su najnoviji modeli kotlova, toplotnih pumpi i drugih uređaja, sa posebnim naglaskom na energetsku efikasnost, ekološku prihvatljivost i napredne funkcionalnosti.

Ove informacije su bile od izuzetne vrednosti za naše partnere i kupce, jer su mogli da saznaju kako nove tehnologije mogu unaprediti njihove sisteme grejanja i hlađenja.

 

Nakon poslovnog dela posete, organizovali smo rekreativni deo koji je uključivao rafting avanturu na jednoj od prelepih italijanskih reka.

Ovaj deo putovanja je omogućio učesnicima da se opuste, uživaju u prirodnim lepotama Italije i dodatno se povežu kroz zajedničke aktivnosti.

Rafting je bio posebno uzbudljiv i svi učesnici su ga ocenili kao nezaboravno iskustvo.

 

Poseta Ferroliju u Italiji bila je izuzetno uspešna, kombinujući poslovne i rekreativne aktivnosti koje su dodatno osnažile naše odnose sa partnerima i kupcima.

Ferroli je još jednom pokazao zašto je lider u industriji grejanja i klimatizacije, a naši partneri su dobili dragocene uvide u najnovije tehnologije i procese.

Ovo putovanje je učvrstilo našu posvećenost pružanju vrhunskih rešenja u saradnji sa najpouzdanijim partnerima.

Zahvaljujemo se svim učesnicima na njihovom prisustvu i aktivnom učešću, kao i Ferroliju na izvanrednom gostoprimstvu.

Vrh

Poštovani klijenti,
kontinualne i često nenajavljene promene cene dobavljača na tržištu čine nemogućim potpuno ažurnim održavanjem cenovnika na našim internet stranicama.
Firma Group Protem doo daje sve od sebe da cene koje vidite budu tačne, ali Vas ipak molimo da ih proverite putem telefonskog poziva ili e-mail-a sa našom
komercijalom pre donošenja konačne odluke i samog poručivanja.
Unapred hvala na razumevanju, Group Protem doo