Prezentacija u Kruševcu

Prezentacija u Kruševcu

Group Protem doo je u saradnji sa firmom Milošević doo 27.05.2024. godine organizovala prezentaciju u Kruševcu, fokusiranu na najnovija rešenja iz oblasti toplotnih pumpi proizvođača Ferroli.

Ovaj događaj je bio posebna prilika da našim klijentima i partnerima predstavimo inovativne tehnologije koje mogu značajno unaprediti efikasnost i održivost sistema grejanja i hlađenja.

Zajedno sa nama, na prezentaciji je učestvovala i firma Comap, renomirani proizvođač opreme za regulaciju i kontrolu u sistemima grejanja i sanitarnih instalacija.

Comap je prisutnima predstavio širok asortiman svojih proizvoda, uključujući napredne fitinge, ventile i regulacione uređaje.
Comap-ova rešenja su ključna za efikasno i pouzdano funkcionisanje sistema grejanja i hlađenja, a njihova inovativna tehnologija omogućava preciznu kontrolu i optimalno upravljanje energetskim resursima.

Group Protem doo ostaje posvećen edukaciji i informisanju svojih klijenata i partnera, kao i pružanju najkvalitetnijih proizvoda i usluga.
Zahvaljujemo se svim učesnicima na prisustvu i aktivnom učešću, kao i našem partneru Comap na podršci.

Ovaj događaj je još jednom potvrdio našu posvećenost inovacijama i stalnom unapređenju kvaliteta u oblasti grejanja i hlađenja.
Radujemo se budućim projektima i zajedničkim uspesima sa našim partnerima i klijentima.

Vrh

Poštovani klijenti,
kontinualne i često nenajavljene promene cene dobavljača na tržištu čine nemogućim potpuno ažurnim održavanjem cenovnika na našim internet stranicama.
Firma Group Protem doo daje sve od sebe da cene koje vidite budu tačne, ali Vas ipak molimo da ih proverite putem telefonskog poziva ili e-mail-a sa našom
komercijalom pre donošenja konačne odluke i samog poručivanja.
Unapred hvala na razumevanju, Group Protem doo