USKORO - Toplotna pumpa BOSCH Compress 6000 AW

USKORO - Toplotna pumpa BOSCH Compress 6000 AW

Toplotne pumpe Vazduh/Voda za grejanje i aktivno hlađenje  i pripremu tople sanitarne vode

Compress 6000AW

 

Toplotne pumpe BOSCH Compres 6000 AW, su plod dugogodišnjeg razvoja i istraživanja BOSCH korporacije. Rezultat, pored čitavog niza patenata, su izuzetne performanse ove toplotne pumpe: najviši COP u klasi, najmanja težina u klasi, širok opseg unutrašnjih jedinica za svaku kuću... Ono što je posebno važno je da se radi o toplotnoj pumpi koja je najtiša u klasi, značajno tiša od sličnih proizvoda, što je jako važno za rad u noćnom režimu, i povećanje komfora korisnika.

BOSCH toplotne pumpe vazduh-voda su idealno rešenje za grejanje, proizvodnju tople vode i aktivno hlađenje. Compress 6000 AW sistemi se sastoje od jedne spoljne jedinice i jedne unutrašnje jedinice u četiri različite varijante različite namene, savršeno pogodne za svaki zahtev:

- sa integrisanim trokrakim ventilom (HYBRID) - za povezivanje na postojeće sisteme grejanje, back up preko postojećeg elektro, gasnog ili nekog drugog kotla

- sa integrisanim elektro grejačem (ELECTRO) - za nove instalacije, back up preko ugrađenog elektro grejača

- sa integrisanim bojlerom 190 litara (COMPACT) - rešenje za toplu vodu, integr. eletkro grejač

- sa integrisanim bojlerom sa izmenjivačem za solar (SOLAR) - za kombinovanje sa solarnim sistemima, bojler 184 lit, integrisani elektro grejač.

 

Opis uređaja

•    Reverzibilna toplotna pumpa COMPACT vazduh / voda za grejanje, hlađenje i pripremu tople sanitarne vode

•    Spoljna jedinica monoblok, hermetičko rashladno kolo (rashlađivač R410A), lagana i nečujna, telo od EPP-a (Ekspandiranog poli propilena koja je čini ekstremno lakom i tihom)

•    Visoka energetska efikasnost COP do 5.1, modulacija kompresora pomoću invertera.

•    Veliki raspon snaga: opseg snaga od 5 do 17 KW pomoću monofaznog i trofaznog napajanja.

•    Četiri različite unutrašnje jedinice koje se mogu hidraulički povezati sa spoljnom jedinicom: - Hibridni AWB: hibridni sistem sa mešnim ventilom koji se može hidraulički kombinovati sa bilo kojim pomoćnim toplotnim generatorom; - Električni AWE: monoenergetski sistem sa integrisanim električnim grejačem; - Kompaktni AWM: monoenergetski sistem sa integrisanim električnim grejačem i integrisanim rezervoarom za skladištenje tople vode sa malim gubicima toplote za maksimalni komfor; - Kompaktni solarni AWMS: monoenergetski sistem sa integrisanim električnim grejačem i integrisanim rezervoarom za skladištenje tople vode sa malim gubicima toplote za maksimalni komfor, mogućnost povezivanja i na solarni sistem

•    Opremljene su dvostruko rotirajućim kompresorom visoke efikasnosti, integrisanim IP modulom za internet povezivanje i posuda za kondenzat + pametni električni kabl!

•    Nova regulacija HPC400 integrisana unutar jedinice sa prekonfigurisanim grafičkim korisničkim interfejsom za kontrolu i podešavanje sistemskih parametara:  klimatska regulacija; rashladni parametri; granice korišćenja; ograničenje i/ili isključivanje električnog grejača (AWE, AWM i AWMS); stopa regulisanja rada motora mešnog ventila; parametri za pripremu tople sanitarne vode; mogućnost kontrole nad dva ili više uređaja u nizu. Mogućnost daljinskog upravljanja pomoću aplikacije preko integrisanog IP modula, kroz direktnu vezu sa modemom / ruterom.

•    Spoljašnja jedinica je opremljena podmetačima za postavljanje, nisu potrebni dodatni držači za fiksiranje i podršku.

•    Unutrašnja jedinica opremljena je sondom za spoljašnju temperaturu

•    Opcija Whisper: smanjenje nivoa buke za 3 dB(A), na primer noću

•    Zadovoljava direktive Low Voltage Directive 2006/95/EC i Electromagnetic Compatibility 2004/108/EC.

•    Zadovoljava zahteve svih evropskih standarda za 2019: Klasa energetske efikasnosti grejanja A+++.

 

Vrh

Group Protem Vam želi srećnu Novu godinu i Božić!

Želimo vam svako dobro, uspeh i sreću u predstojećoj 2022. godini,
a pre svega dobrog zdravlja.

Ovim putem vam dostavljamo i sledeće informacije:
- poslednji radni dan u ovoj godini je petak 31.12.
- firma neće raditi 03. i 07.01.2022. godine,
- u periodu od 04. do 16.01.2022. godine planiran je popis,
- prvi standardni radni dan firme u narednoj godini je planiran za 17.01.2022. godine.

Za sve dodatne informacija rado stojimo na raspolaganju.
Svako dobro!