USKORO - Toplotna pumpa BOSCH Compress 6000 AW

USKORO - Toplotna pumpa BOSCH Compress 6000 AW

Toplotne pumpe Vazduh/Voda za grejanje i aktivno hlađenje  i pripremu tople sanitarne vode

Compress 6000AW

 

Toplotne pumpe BOSCH Compres 6000 AW, su plod dugogodišnjeg razvoja i istraživanja BOSCH korporacije. Rezultat, pored čitavog niza patenata, su izuzetne performanse ove toplotne pumpe: najviši COP u klasi, najmanja težina u klasi, širok opseg unutrašnjih jedinica za svaku kuću... Ono što je posebno važno je da se radi o toplotnoj pumpi koja je najtiša u klasi, značajno tiša od sličnih proizvoda, što je jako važno za rad u noćnom režimu, i povećanje komfora korisnika.

BOSCH toplotne pumpe vazduh-voda su idealno rešenje za grejanje, proizvodnju tople vode i aktivno hlađenje. Compress 6000 AW sistemi se sastoje od jedne spoljne jedinice i jedne unutrašnje jedinice u četiri različite varijante različite namene, savršeno pogodne za svaki zahtev:

- sa integrisanim trokrakim ventilom (HYBRID) - za povezivanje na postojeće sisteme grejanje, back up preko postojećeg elektro, gasnog ili nekog drugog kotla

- sa integrisanim elektro grejačem (ELECTRO) - za nove instalacije, back up preko ugrađenog elektro grejača

- sa integrisanim bojlerom 190 litara (COMPACT) - rešenje za toplu vodu, integr. eletkro grejač

- sa integrisanim bojlerom sa izmenjivačem za solar (SOLAR) - za kombinovanje sa solarnim sistemima, bojler 184 lit, integrisani elektro grejač.

 

Opis uređaja

•    Reverzibilna toplotna pumpa COMPACT vazduh / voda za grejanje, hlađenje i pripremu tople sanitarne vode

•    Spoljna jedinica monoblok, hermetičko rashladno kolo (rashlađivač R410A), lagana i nečujna, telo od EPP-a (Ekspandiranog poli propilena koja je čini ekstremno lakom i tihom)

•    Visoka energetska efikasnost COP do 5.1, modulacija kompresora pomoću invertera.

•    Veliki raspon snaga: opseg snaga od 5 do 17 KW pomoću monofaznog i trofaznog napajanja.

•    Četiri različite unutrašnje jedinice koje se mogu hidraulički povezati sa spoljnom jedinicom: - Hibridni AWB: hibridni sistem sa mešnim ventilom koji se može hidraulički kombinovati sa bilo kojim pomoćnim toplotnim generatorom; - Električni AWE: monoenergetski sistem sa integrisanim električnim grejačem; - Kompaktni AWM: monoenergetski sistem sa integrisanim električnim grejačem i integrisanim rezervoarom za skladištenje tople vode sa malim gubicima toplote za maksimalni komfor; - Kompaktni solarni AWMS: monoenergetski sistem sa integrisanim električnim grejačem i integrisanim rezervoarom za skladištenje tople vode sa malim gubicima toplote za maksimalni komfor, mogućnost povezivanja i na solarni sistem

•    Opremljene su dvostruko rotirajućim kompresorom visoke efikasnosti, integrisanim IP modulom za internet povezivanje i posuda za kondenzat + pametni električni kabl!

•    Nova regulacija HPC400 integrisana unutar jedinice sa prekonfigurisanim grafičkim korisničkim interfejsom za kontrolu i podešavanje sistemskih parametara:  klimatska regulacija; rashladni parametri; granice korišćenja; ograničenje i/ili isključivanje električnog grejača (AWE, AWM i AWMS); stopa regulisanja rada motora mešnog ventila; parametri za pripremu tople sanitarne vode; mogućnost kontrole nad dva ili više uređaja u nizu. Mogućnost daljinskog upravljanja pomoću aplikacije preko integrisanog IP modula, kroz direktnu vezu sa modemom / ruterom.

•    Spoljašnja jedinica je opremljena podmetačima za postavljanje, nisu potrebni dodatni držači za fiksiranje i podršku.

•    Unutrašnja jedinica opremljena je sondom za spoljašnju temperaturu

•    Opcija Whisper: smanjenje nivoa buke za 3 dB(A), na primer noću

•    Zadovoljava direktive Low Voltage Directive 2006/95/EC i Electromagnetic Compatibility 2004/108/EC.

•    Zadovoljava zahteve svih evropskih standarda za 2019: Klasa energetske efikasnosti grejanja A+++.

 

Vrh

Poštovani klijenti,
kontinualne i često nenajavljene promene cene dobavljača na tržištu čine nemogućim potpuno ažurnim održavanjem cenovnika na našim internet stranicama.
Firma Group Protem doo daje sve od sebe da cene koje vidite budu tačne, ali Vas ipak molimo da ih proverite putem telefonskog poziva ili e-mail-a sa našom
komercijalom pre donošenja konačne odluke i samog poručivanja.
Unapred hvala na razumevanju, Group Protem doo