Proizvođač

Aluplast cev HERZ


Dimenzija / Zapremina Količina MP Cena (din.) Korpa
Aluplast cev HERZ 16x2 136.88
Aluplast cev HERZ 18x2 192.34
Aluplast cev HERZ 20x2 219.48
Aluplast cev HERZ 26x3 472.00
Aluplast cev HERZ 32x3 712.72
Aluplast cev HERZ 40x3.5 1,123.36

HERZ višeslojna cev je razvijena za višenamensku upotrebu i kompleksne instalacione strukture. Može se jednostavno i ekonomično obrađivati, a ističe se visokim kvalitetom, sigurnošću i dugotrajnošću. Osim toga, u potpunosti se može reciklirati. HERZ višeslojne cevi izrađuju se na najmodernijim proizvodnim mašinama i uz višedecenijsko tehnološko i proizvodno iskustvo.

Sastoji se od osnovne cevi od polietilena na koju se uzdužnim zavarivanjem nanosi aluminijumska prevlaka. Polietilen je višenamenska plastična masa koja se nakon upotrebe može reciklirati. Korišćena plastika se pretvara u sintetičko sirovo ulje i iznova se upotrebljava za proizvodnju plastike. Ovom strukturom kombinovane su izuzetne osobine plastike sa proverenim osobinama aluminijuma. Aluminijumski sloj obezbeđuje stabilnost i stoprocentnu nepropustljivost na kiseonik. Kroz proizvodni proces postiže se ravnomerni poprečni presek cevi koji garantuje preciznost kod svih spojeva.

Karakteristike cevi:

PE- politetilen

RT- temperaturna postojanost

Al- aluminijum

HD- visoka gustina

FH- višeslojna cev sa tanjim aluminijumskim slojem za jednostavno postavljanje površinskog grejanja i hlađenja

Napomena: Group Protem Internet prodavnica nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
Vrh

Poštovani klijenti,
kontinualne i često nenajavljene promene cene dobavljača na tržištu čine nemogućim potpuno ažurnim održavanjem cenovnika na našim internet stranicama.
Firma Group Protem doo daje sve od sebe da cene koje vidite budu tačne, ali Vas ipak molimo da ih proverite putem telefonskog poziva ili e-mail-a sa našom
komercijalom pre donošenja konačne odluke i samog poručivanja.
Unapred hvala na razumevanju, Group Protem doo