Proizvođač

Gasni kotao BOSCH Gaz 7000W


Dimenzija / Zapremina Količina MP Cena (din.) Korpa
Gasni kotao BOSCH Gaz 7000W ZWC 24-3 MFA 24kW - kombinovani 0.00
Gasni kotao BOSCH Gaz 7000W ZWC 28-3 MFA 28kW - kombinovani 0.00
Gasni kotao BOSCH Gaz 7000W ZSC 35-3 MFA 35kW - grejanje/spreman za aku. bojler 0.00

Gasni konvencionalni kotlovi GAZ 7000W.pdf

 

Prednosti ukratko

  • Jednostavno instaliranje zahvaljujući kompaktnim dimenzijama i maloj težini
  • Ušteda na računima za gas zahvaljujući energetski efikasnom radu uređaja
  • Kompatibilnost sa novom generacijom regulatora, zahvaljujući inovativnom upravljanju Bosch Heatronic 3 automatike
  • Jednostavno održavanje zahvaljujući novoj hidraulici i višefunkcionalnom displeju
  • Pregledna sistematika rezervnih delova postignuta primenom inteligentne koncepcije dogradnih jedinica i standardnih delova
  • Maksimalni komfor grejanja sanitarne vode sa ocenom od 3 zvezdice
  • Dvostepeni ventilator osigurava visok stepen energetske efikasnosti u svim režimima rada
  • Puna solarna kompatibilnost

 

Komfor potrošnje tople vode sa najvišom ocenom od 3 zvezdice

Gaz 7000 W poseduje izuzetno efikasan pločasti izmenjivač toplote koji ima dvostruku funkciju, jedna je brzo i snažno zagrevanje tople vode a druga je funkcija takozvanog toplotnog startera. To znači da je nekoliko litara tople vode uvek na zalihama u izmenjivaču, te naši kupci imaju toplu vodu odmah na raspolaganju. A dok se ova voda potroši, moćan sistem pripreme tople vode će ubrzano pripremiti novu količinu. Razume se da izlazne temperature tople vode ostaju uvek konstantne. To vredi i za slučaj kada se topla voda pušta na više točećih mesta, kada su varijacije u protoku velike. O svemu tome vodi računa moćna Bosch Heatronic 3 automatika. To je pravi komfor potrošnje tople vode sa 3 zvezdice.
BOSCH gasni kotlovi poseduju trokraki ventil u sebi koji će omogućiti priključivanje akumulacionog bojlera bez dodatnog pribora (ne važi za kombi modele).

Dobro upravljanje, dobro regulisanje

Gaz 7000 W raspolaže sa upravljačkim uređajem BOSCH Heatronic 3 koji omogućava priključenje novih Bosch regulatora. To će vam u mnogome olakšati kontrolu uređaja do najsitnijih detalja. Komponente sistema se automatski prepoznaju. Novi sistem je nenadmašan sa svojom logikom i intuitivnim vođenjem preko jednostavnog menija. Tekst displej omogućava laku kontrolu uređaja i dijagnostiku sa preko 30 funkcija.

Nadogradnja i solarna kompatibilnost

Solarna kompatibilnost ovog uređaja kao i svih Bosch uređaja sa HEATRONIC 3 automatikom je rešena na najbolji mogući način i više od toga jer sa Bosch "SOLAR INSIDE" sistemom Bosch probija granice i izvlači iz vašeg uređaja i solarnih panela maksimum. Sa novim BOSCH regulatorima FW100 ili FW200 nije potrebna posebna automatika za kontrolu solarnog sistema, sva podešavanja, kako rada kotla tako i solarnog sistema se vrše uz pomoć istog regulatora.

Napomena: Group Protem Internet prodavnica nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
Vrh

Poštovani klijenti,
kontinualne i često nenajavljene promene cene dobavljača na tržištu čine nemogućim potpuno ažurnim održavanjem cenovnika na našim internet stranicama.
Firma Group Protem doo daje sve od sebe da cene koje vidite budu tačne, ali Vas ipak molimo da ih proverite putem telefonskog poziva ili e-mail-a sa našom
komercijalom pre donošenja konačne odluke i samog poručivanja.
Unapred hvala na razumevanju, Group Protem doo