Proizvođač

Peć na pelet INTERIO THERMOFLUX


Dimenzija / Zapremina Količina MP Cena (din.) Korpa
Peć na pelet INTERIO 15 THERMOFLUX 173,697.60
Peć na pelet INTERIO 22 THERMOFLUX 202,851.60

Kotao na pelet Interio 15 I 22

Kotao na pelet Interio 22 I 7 deo je Termoflux -ove ponude peći vrhunskog kvaliteta. Glavne karakteristike ovog kotla su: prvoklasni kvalitet, moderan i elegantni dizajn, kao i izvrsna grejna moć. Kotao na pelet Interio 22 posebno smo namenili korisnicima koji nemaju dovoljno prostora za postavljanje većeg kotla
Kotao Interio, tako je kompaktno i moderno dizajniran da mu je potreban samo 1m² prostora. Zato je ovaj kotao savršeno rešenje za stambene objekte, ali i kuće i sve one manje prostore za koje ste do sada mislili da nemate dovoljno prostora da biste ih zagrejali na najbolji mogući način – kvalitetnim Kotao Interio predstavlja idealni izbor za sve kojima manjka prostora, a fali toplote koju će im ovaj kotao pružiti!

Kotao na pelet Interio - kvalitetan i jednostavan za upotrebu

Kotao na pelet Interio ima spremnik peleta kapaciteta od 50 kg, modernu digitalnu regulaciju sa sedmodnevnim programatorom, gnusano ložište, cirkulacionu pumpu, ekspanzionu posudu i sigurnosni ventil. Svi ovi elementi kotao Interio čine izuzetno kvalitetnim i jednostavnim za ugradnju i upotrebu.

Kotao na pelet Interio možete priključiti sistemu centralnog grejanja

Kotlovi na pelet Interio imaju poseban vertikalni cevni izmenjivač toplote i namenjeni su priključenju na sistem centralnog grejanja. Kotlovi Interio odlično su izlovani, pa skoro da nema gubitaka topline u prostoru. Ovi kotlovi tako pružaju ekonomično grejanje, komfor centralnog grejanja, a sve to spajaju sa lepim dizajnom, koji zajedno čina savršen kotao za svaki dom!

Interio kotao na pelet – jednostavno upravljanje uz vrhunsku regulaciju temperature

Upravljačka ploča omogućava korisniku jednostavnu regulaciju temperature, promene opcija i prilagođavanja prema individualnim potrebama i zahtevima korisnika. Ovo znači da vrlo lako možete regulisati kotao, odnosno njegovu temperaturu, po svojoj želji.
Mogućnost programiranog paljenja i gašenja (4 puta dnevno paljenje, 4 puta dnevno gašenje), kao i mogućnost priključka sobnog termostata, dodatno oplemenjuju kotao Interio mogućnošću potpuno automatskog zagrevanja Vašeg doma, kada god to poželite.
 

 

Napomena: Group Protem Internet prodavnica nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
Vrh