Proizvođač

Vodomer horizontalni INSA


Dimenzija / Zapremina Količina MP Cena (din.) Korpa
Vodomer horizontalni 1/2" INSA 4,882.80
Vodomer horizontalni 3/4" INSA 5,719.20
Vodomer horizontalni 1" INSA 7,724.40
Vodomer horizontalni 5/4" INSA 8,412.00
Vodomer horizontalni 6/4" INSA 14,486.40

Višemlazni propelerni vodomeri „INSA“ proizvode se u skladu sa međunarodnim standardima ISO 4064 metrološke klase tačnosti B.

Karakteristika ovih vodomera je da imaju mehanizam sa brojčanikom koji se ceo nalazi u vodi. Vodomeri ovog tipa su namenjeni za merenje zapremine protekle čiste vode temperature do 40 0C i pritiska do 16 bara.

Na kazaljci brojčanika sa podelom 0,0001 litar se može nalaziti metalna pločica koja služi da se generišu impulsi u elektronskom uređaju za daljinsko očitavanje vodomera a koji može da se montira na vodomer spolja bez njegove demontaže ili rasklapanja.

Ovaj vodomer je takođe prilagođen za daljinsko očitavanje na bazi AMR tehnologije koja se sastoji od impulsnog davača na litarskoj kazaljci ovog vodomera.

Glavno ležište propelera izrađeno je od specijalnog poludragog kamena. Kućišta vodomera, zatvarači i priključci su od legura bakra a sami mehanizmi od kvalitetnih plastičnih masa.

Povezani proizvodi

Napomena: Group Protem Internet prodavnica nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
Vrh