Generatori toplog vazduha - termogeni na pelet

Generatori toplog vazduha - termogeni na pelet

Provereno rešenje za vazdušno grejanje komercijalnih i industrijskih objekata toplim vazduhom sada je dostupno i na pelet. Renomirani italijanski proizvođač B-max Technology sa dugogodišnjim iskustvom opreme na pelet u saradnji sa firmom Group Protem Vam nudi gamu uređaja u opsegu kapaciteta od 15 do 300 kW. Fleksibilnost po pitanju načina postavljanja (van ili unutar objekta), brzo zagrevanje sa direktnim strujanjem ili razvodom toplog vazduha preko kanala i pelet kao ekološko i ekonomski povoljno gorivo čine ovo rešenje optimalnim za odgovarajuće objekte (sportski baloni, magacini, hale i sl.). Moderan pristup praćenja rada i podešavanja parametara peko Vašeg pametnog telefona i odgovarajuće aplikacije.

Za dodatne informacije molimo Vas da pogledate dokument u prilogu ili nas direktno kontaktirate.

http://www.groupprotem.com/uploads/B-max Technology termogeni.pdf

 

Vrh

Poštovani klijenti,
kontinualne i često nenajavljene promene cene dobavljača na tržištu čine nemogućim potpuno ažurnim održavanjem cenovnika na našim internet stranicama.
Firma Group Protem doo daje sve od sebe da cene koje vidite budu tačne, ali Vas ipak molimo da ih proverite putem telefonskog poziva ili e-mail-a sa našom
komercijalom pre donošenja konačne odluke i samog poručivanja.
Unapred hvala na razumevanju, Group Protem doo