Poseta fabrici Grundfos u Inđiji

Poseta fabrici Grundfos u Inđiji

Group Protem doo je 14.05.2024. godine organizovao posetu fabrici Grundfos u Inđiji, pružajući našim partnerima jedinstvenu priliku da se upoznaju sa najnovijim dostignućima u oblasti pumpne tehnologije.

Događaj je okupio vodeće stručnjake i predstavnike kompanija koje se bave instalacijom i održavanjem pumpnih sistema, omogućavajući im da iz prve ruke vide procese proizvodnje i inovacije koje Grundfos implementira.

Tokom obilaska, naši partneri su imali priliku da vide kako se proizvode neki od najpoznatijih Grundfosovih proizvoda, uključujući energetski efikasne pumpe za različite namene.

Kroz detaljan prikaz proizvodnih linija i tehnoloških procesa, učesnici su mogli da steknu uvid u rigorozne standarde kvaliteta koje Grundfos primenjuje, kao i u napredne tehnologije koje se koriste u proizvodnji.

 

Poseta fabrici Grundfos u Inđiji bila je izuzetno korisna i inspirativna. Naši partneri su dobili dragocene uvide u najnovije tehnologije i procese koji oblikuju budućnost industrije pumpi.

Grundfos je još jednom potvrdio svoju poziciju lidera u inovacijama i kvalitetu, a mi smo ponosni što možemo da sarađujemo sa kompanijom koja postavlja standarde u industriji.

Ova poseta je dodatno učvrstila naše poslovne odnose i otvorila nove mogućnosti za saradnju i unapređenje naših usluga.

Naša firma ostaje posvećena pružanju najkvalitetnijih rešenja svojim klijentima, oslanjajući se na partnerstva sa vodećim svetskim proizvođačima poput Grundfos-a.

Vrh

Poštovani klijenti,
kontinualne i često nenajavljene promene cene dobavljača na tržištu čine nemogućim potpuno ažurnim održavanjem cenovnika na našim internet stranicama.
Firma Group Protem doo daje sve od sebe da cene koje vidite budu tačne, ali Vas ipak molimo da ih proverite putem telefonskog poziva ili e-mail-a sa našom
komercijalom pre donošenja konačne odluke i samog poručivanja.
Unapred hvala na razumevanju, Group Protem doo