Prezentacija u Novom Pazaru

Prezentacija u Novom Pazaru

Pod pokroviteljstvom firme Group Protem doo u Novom Pazaru je 19.04.2024. godine održana prezentacija na kojoj su predstavljena tehnološka rešenja renomiranih brendova Protean, Ferroli i Viessmann.

Događaj, koji je privukao veliki broj posetilaca, uključujući inženjere, instalatere i predstavnike kompanija iz oblasti grejanja i klimatizacije,

bio je prilika za upoznavanje sa inovacijama koje ovi brendovi donose na tržište.

Prezentacija u Novom Pazaru je pružila prisutnima dragocenu priliku da se upoznaju sa inovacijama koje oblikuju budućnost termotehničkih sistema.

Protean, Ferroli i Viessmann su još jednom potvrdili svoj status lidera u industriji, donoseći rešenja koja kombinuju visoku efikasnost, pouzdanost i ekološku odgovornost.

Ovaj događaj je dokazao značaj kontinuiranog obrazovanja i informisanja stručne javnosti o najnovijim trendovima i tehnologijama koje mogu unaprediti kvalitet života i poslovanja.

Vrh

Poštovani klijenti,
kontinualne i često nenajavljene promene cene dobavljača na tržištu čine nemogućim potpuno ažurnim održavanjem cenovnika na našim internet stranicama.
Firma Group Protem doo daje sve od sebe da cene koje vidite budu tačne, ali Vas ipak molimo da ih proverite putem telefonskog poziva ili e-mail-a sa našom
komercijalom pre donošenja konačne odluke i samog poručivanja.
Unapred hvala na razumevanju, Group Protem doo