Partner firme Group Protem doo u poseti kod renomiranog italijanskog proizvođača opreme za termotehniku - FERROLI

Partner firme Group Protem doo u poseti kod renomiranog italijanskog proizvođača opreme za termotehniku - FERROLI

U period od 12. do 15.06.2023. godine imali smo veliko zadovoljstvo da zajedno sa brojnim predstavnicima naših partner firmi posetimo našegdugogodišnjeg dobavljača iz Italije – firmu Ferolli.  Vreme provedeno u Akademiji je iskorišćeno za upoznavanje sa najnovijom ponudom aktuelnih proizvoda –novih zidnih konvencionalinh uređaja premijum kategorije Divatop D, kondenzacionih uređaja i rešenja za veće zahteve po pitanju snage – gasni generator toplote za spoljašnju ugradnju MACH pojedinačnog kapaciteta do 600 kW, sa mogućnošću povezivanja u kaskadni sistem maksimalnog kapaciteta do 4800 kW. Poseban deo obuke posvećen je i split uređaju sa zidnom unutrašnjom jedinicom, ali je akcenat stavljen i na kompaktna rešenja sa integirsanim bojlerom za montažu na pod ili zid, i hibridnim rešenjima (toplotna pumpa + kotao na gas).

Domaćin se potrudio da slobodno vreme bude fantastično iskorišćeno, pa smo bili u prilici da uživamo u turističkom obilasku prelepe Verone.

Dobro raspoloženje i nasmejana lica su najbolji pokazatelj uspeha ove akcije, koja postaje deo tradicije.

Vrh

Poštovani klijenti,
kontinualne i često nenajavljene promene cene dobavljača na tržištu čine nemogućim potpuno ažurnim održavanjem cenovnika na našim internet stranicama.
Firma Group Protem doo daje sve od sebe da cene koje vidite budu tačne, ali Vas ipak molimo da ih proverite putem telefonskog poziva ili e-mail-a sa našom
komercijalom pre donošenja konačne odluke i samog poručivanja.
Unapred hvala na razumevanju, Group Protem doo