Group Protem Prezentacija Grundfos MIXIT Sistema

Group Protem Prezentacija Grundfos MIXIT Sistema

Kompanija Grtoup Protem je u saradnji sa kolegama iz kompanije Grundfos organizovala prezentaciju i predstavljanje Grundfos MIXIT mešnog sistema, koji ima fleksibilne karakteristike i funkcije dizajnirane da zadovolje sve potrebe sistema grejanja i hlađenja. MIKSIT ima ugrađeni aktuator, kontroler i senzore, čineći projektovanje, instalaciju i rukovanje petlji za mešanje jednostavnim i lakim.

Prezentacija je bila predviđena za kolege koji se bave projektovanjem termotehničkih instalacija. Takođe je bilo sjajno obići fabriku u Inđiji i videti kako je Grundfos uspeo da uštedi energiju koristeći otpadnu toplotu svih mašina i kompresorskih stanica, geotermalni potencijal, PV panele i drugo. Zahvaljujemo se svim gostima koji su se odazvali našem pozivu i učinili da ova prezentacija bude korisna i uspešna. Takođe zahvaljujemo se i kolegama iz kompanije Grundfos na dobroj organizaciji i podršci.

Vrh

Poštovani klijenti,
kontinualne i često nenajavljene promene cene dobavljača na tržištu čine nemogućim potpuno ažurnim održavanjem cenovnika na našim internet stranicama.
Firma Group Protem doo daje sve od sebe da cene koje vidite budu tačne, ali Vas ipak molimo da ih proverite putem telefonskog poziva ili e-mail-a sa našom
komercijalom pre donošenja konačne odluke i samog poručivanja.
Unapred hvala na razumevanju, Group Protem doo