NOVO U PONUDI GROUP PROTEM DOO - HITEMA INTERNATIONAL

NOVO U PONUDI GROUP PROTEM DOO - HITEMA INTERNATIONAL

POTPUNA I PROFESIONALNA REŠENJA ZA HLAĐENJE I GREJANJE ZA INDUSTRIJSKE I KOMERCIJALNE OBJEKTE – RASHLADNE MAŠINE I TOPLOTNE PUMPE PROIZVOĐAČA HITEMA INTERNATIONAL

HITEMA INTERNATIONAL je specijalizovani proizvođač održivih rešenja za procesno hlađenje i industrijskih komfornih aplikacija.

Za razliku od mnogih konkurenata HITEMA INTERNATIONAL  je potpuna industrijska stvarnost, zahvaljujući svom proizvodnom centru sa robotskom obradom lima, bakarnih cevi, ugljeničnog i nerđajućeg čelika, do konstrukcije izmjenjivača toplote koaksijalnog tipa poznatim kao "samočisteći". To je kompletan sistem, sastavljen od ljudi i mašina sa vrlo različitim veštinama i znanjem, ali uvek međusobno povezanih, kadri za brzu promenu proizvodnje i povećanje prilagođavanja poluproizvoda koji se koriste na mašinama HITEMA INTERNATIONAL. Postignuti visoki kvalitet omogućava da HITEMA INTERNATIONAL izvozi svoje proizvode širom sveta, posebno u SAD, Kanadu, Rusiju, Bliski Istok i druge zemlje. Širok spektar aplikacija koje je razvio HITEMA INTERNATIONAL zadovoljava visoko prilagođene sektore, kao što su prerada hrane, medicina i farmacija, alatne mašine, prerada plastike, vinarije, automobilska industrija i klimatizacija. HITEMA INTERNATIONAL je proširio svoj portfolio rashladnih mašina novom serijom, ne samo koristeći ekološki prihvatljiva rashladna sredstva poput HFO R1234ze, HFC s malim GWP poput R513A, R32, R454B, R449A i prirodnog fluida PROPAN (R290), već i razvijanjem nove serije TURBOCOR.

HITEMA INTERNATIONAL U BROJEVIMA
50 zaposlenih i 30 asortimana proizvoda sa 5 proizvodnih pogona na ukupno 18.750 m² zatvorenog prostora. Prodajna mreža HITEMA prisutna je u preko 45 zemalja širom sveta.

Tokom 2020. godine kompanija HITEMA INTERNATIONAL uložila je u proizvodnju preko 20% ostvarenog prometa.

Godišnji promet oko 15 M EUR, godišnja proizvodnja 1680 jedinica.

Osnovni proizvodni program možete videti u dokumentu u nastavku, a za dodatne informacije i podršku molimo Vas da nam se direktno obratite.

Hitema flajer

Vrh

Poštovani klijenti,
kontinualne i često nenajavljene promene cene dobavljača na tržištu čine nemogućim potpuno ažurnim održavanjem cenovnika na našim internet stranicama.
Firma Group Protem doo daje sve od sebe da cene koje vidite budu tačne, ali Vas ipak molimo da ih proverite putem telefonskog poziva ili e-mail-a sa našom
komercijalom pre donošenja konačne odluke i samog poručivanja.
Unapred hvala na razumevanju, Group Protem doo