NOVO U PONUDI GROUP PROTEM DOO - HITEMA INTERNATIONAL

NOVO U PONUDI GROUP PROTEM DOO - HITEMA INTERNATIONAL

POTPUNA I PROFESIONALNA REŠENJA ZA HLAĐENJE I GREJANJE ZA INDUSTRIJSKE I KOMERCIJALNE OBJEKTE – RASHLADNE MAŠINE I TOPLOTNE PUMPE PROIZVOĐAČA HITEMA INTERNATIONAL

HITEMA INTERNATIONAL je specijalizovani proizvođač održivih rešenja za procesno hlađenje i industrijskih komfornih aplikacija.

Za razliku od mnogih konkurenata HITEMA INTERNATIONAL  je potpuna industrijska stvarnost, zahvaljujući svom proizvodnom centru sa robotskom obradom lima, bakarnih cevi, ugljeničnog i nerđajućeg čelika, do konstrukcije izmjenjivača toplote koaksijalnog tipa poznatim kao "samočisteći". To je kompletan sistem, sastavljen od ljudi i mašina sa vrlo različitim veštinama i znanjem, ali uvek međusobno povezanih, kadri za brzu promenu proizvodnje i povećanje prilagođavanja poluproizvoda koji se koriste na mašinama HITEMA INTERNATIONAL. Postignuti visoki kvalitet omogućava da HITEMA INTERNATIONAL izvozi svoje proizvode širom sveta, posebno u SAD, Kanadu, Rusiju, Bliski Istok i druge zemlje. Širok spektar aplikacija koje je razvio HITEMA INTERNATIONAL zadovoljava visoko prilagođene sektore, kao što su prerada hrane, medicina i farmacija, alatne mašine, prerada plastike, vinarije, automobilska industrija i klimatizacija. HITEMA INTERNATIONAL je proširio svoj portfolio rashladnih mašina novom serijom, ne samo koristeći ekološki prihvatljiva rashladna sredstva poput HFO R1234ze, HFC s malim GWP poput R513A, R32, R454B, R449A i prirodnog fluida PROPAN (R290), već i razvijanjem nove serije TURBOCOR.

HITEMA INTERNATIONAL U BROJEVIMA
50 zaposlenih i 30 asortimana proizvoda sa 5 proizvodnih pogona na ukupno 18.750 m² zatvorenog prostora. Prodajna mreža HITEMA prisutna je u preko 45 zemalja širom sveta.

Tokom 2020. godine kompanija HITEMA INTERNATIONAL uložila je u proizvodnju preko 20% ostvarenog prometa.

Godišnji promet oko 15 M EUR, godišnja proizvodnja 1680 jedinica.

Osnovni proizvodni program možete videti u dokumentu u nastavku, a za dodatne informacije i podršku molimo Vas da nam se direktno obratite.

Hitema flajer

Vrh