Poseta fabrici Ferroli

Poseta fabrici Ferroli

U period od 23. do 26.05.2022. godine imali smo veliko zadovoljstvo da zajedno sa brojnim predstavnicima naših partner firmi posetimo našeg dugogodišnjeg dobavljača iz Italije – firmu Ferolli, njene proizvodne pogone i novu zgradu Akademije.  

Vreme provedeno u Akademiji je iskorišćeno za upoznavanje sa najnovijom ponudom aktuelnih proizvoda – toplotne pumpe vazduh/voda kapaciteta do 400 kW, kao i novih zidnih kondenzacionih uređaja i rešenja za veće zahteva po pitanju snage – gasni generator toplote za spoljašnju ugradnju MACH pojedinačnog kapaciteta do 600 kW, sa mogućnošću povezivanja u kaskadni sistem maksimalnog kapaciteta do 4800 kW.

Domaćin se potrudio da slobodno vreme bude fantastično iskorišćeno, pa smo bili u prilici da uživamo u raftingu na prelepoj reci Brenta, obilasku muzeja i degustaciji proizvoda najveće lokalne destilerije Poli i brojnim gurmanskim doživljajima.

Stalno nasmejana lica i dobro druženje su jasan pokazatelj da je skup u potpunosti uspeo, a naša želja je da ovakvih događaja bude što više.

 

 

Vrh

Poštovani klijenti,
kontinualne i često nenajavljene promene cene dobavljača na tržištu čine nemogućim potpuno ažurnim održavanjem cenovnika na našim internet stranicama.
Firma Group Protem doo daje sve od sebe da cene koje vidite budu tačne, ali Vas ipak molimo da ih proverite putem telefonskog poziva ili e-mail-a sa našom
komercijalom pre donošenja konačne odluke i samog poručivanja.
Unapred hvala na razumevanju, Group Protem doo