Protean toplotne pumpe – uspešna porodica se širi

Protean toplotne pumpe – uspešna porodica se širi

Zadovoljstvo nam je da Vas informišemo da se nastavlja dalje širenje game Protean toplotnih pumpi u našoj ponudi. Već u praksi proverena i kvalitetom dokazana gama monoblok uređaja sa rashladnim sredstvom R32 dobija uređaj u kapacitetu od 24 kW. Uređaji se sada nude u dve varijante isporuke kontrolne jedinice – standardne i sa četiri inča velikim TFT LCD ekranom osetljivim na dodir sa naprednom vizuelizacijom i izuzetno jednostavnim podešavanjem.

Više informacija na stranici ispod

http://www.groupprotem.com/proizvod/toplotna-pumpa-protean-monoblok-r32/EKZ0773P00000

Novitet je i raspoloživost Portean monoblok toplotnih pumpi sa rashladnim sredstvom R290 u nazivnim kapacitetima od 12 i 18 kW. Ovi uređaji mogu obezbediti maksimalnu temperaturu polaznog voda od čak 75⁰C i time pružiti visokoefikasno rešenje za grejanje objekata koji zahtevaju više temperature vode u grejnim telima.

Više informacija na stranici ispod

http://www.groupprotem.com/proizvod/toplotna-pumpa-protean-monoblok-r290/EKZ0784P00000

Svi uređaji su na raspolaganju za isporuku.

Vrh

Poštovani klijenti,
kontinualne i često nenajavljene promene cene dobavljača na tržištu čine nemogućim potpuno ažurnim održavanjem cenovnika na našim internet stranicama.
Firma Group Protem doo daje sve od sebe da cene koje vidite budu tačne, ali Vas ipak molimo da ih proverite putem telefonskog poziva ili e-mail-a sa našom
komercijalom pre donošenja konačne odluke i samog poručivanja.
Unapred hvala na razumevanju, Group Protem doo