Zelena tehnologija - Kredit koji vraća novac

Zelena tehnologija - Kredit koji vraća novac

 

Sačuvajte energiju svog doma!

 

Kreditna linija za zeleno finansiranje GEFF je program Everopske banke za obnovu i razvoj (EBRD) koji obezbeđuje sredstva za finansiranje energetski efikasnih tehnologija u domaćinstvima – stanovima, porodičnim kućama i stambenim zgradama, kao i za preduzeća koja proizvode ili prodaju iste.

Investirajte i uštedite! Obezbedite izuzetno štedljivu i visokokvalitetnu opremu za grejanje, hlađenje, ventilaciju i pripremu potrošne tople vode za Vaš objekat i na taj način sačuvajte energiju i novac koji trošite za ove potrebe. Uz pomoć kredita za energetsku efikasnost uz podršku EBRD i GEFF, sačuvaćete i svoj novac i životnu sredinu.

 

Iskoristite finansijski podsticaj (bespovratnu pomoć koju isplaćuje Evropska banka za obnovu i razvoj - EBRD uz podršku EU) u iznosu od 15% do 20% od iznosa investicije:

       - 15% ako kupite jedan ili više proizvoda iz iste kategorije

       - 20% ako kupite dva ili više proizvoda iz različitih kategorija

 

Krediti se odnose na sledeće tehnologije: toplotne pumpe, kotlovi na gas, peći/kotlovi na biomasu (drvo, pelet i sl.), klima uređaji, solarni termalni i fotonaponski sistemi, ventilacija, akumulatori vode za grejanje i bojleri za potrošnu toplu vodu.

 

Realizovanje kredita u 4 jednostavna koraka:

 Korak 1: Informišite se o energetski efikasnim proizvodima iz programa OVDE

 

 Korak 2: Posetite naš prodajni objekat kako biste dobili dokumentaciju za apliciranje za kredit

 

 Korak 3: Najbližoj ekspozituri  ili  banke priložite dobijenu dokumentaciju i aplicirajte za kredit

 

 Korak 4: Po realizaciji kredita i nakon ugradnje opreme, dostavite banci dokumentaciju za odobrenje subvencije (povrat novca)

Vrh

Poštovani saradnici,

Želimo vam svako dobro i uspeh u zajedničkoj borbi u cilju sprečavanja širenja virusa SARS-Cov-2 ( COVID-19).
 

Privredno društvo Group Protem d.o.o. Beograd ovim putem vas informiše da će usled mera koje je preduzela država Srbija i proglašenja vanrednog stanja poštovati navedene mere, Uredbe i preporuke.
 

Obezbeđeni su uslovi rada zaposlenih (za koje je to moguće) od kuće, a u slučaju eventualne neophodnosti dolaska u firmu biće poštovana sva definisana pravila. Firma nastavlja sa normalnim prijemom porudžbina i isporučivanjem opreme uz pridržavanje svih higijenskih zahteva.
 

Molimo vas da svu komunikaciju sprovodimo putem telefona ili u elektronskoj formi.
 

Radno vreme firme i magacina je od ponedeljka do petka od 08:00 do 14:00h.
 

Na interent stranici http://www.groupprotem.com/kontakt možete pronaći sve kontakte odgovarajućih zaposlenih.
 

Za opšta pitanja i informacije molimo Vas da nas kontaktirate preko broja telefona 011 3096 999 ili e-mail adrese  info@protem.co.rs.
 

Svako dobro žele vam zaposleni Group Protem d.o.o.!