GP archery 2019

GP archery 2019

 

Tradicionalno, Group Protem svake godine organizuje celodnevno druženje za svoje partnere i instalatere.

Ove godine druženje je održano 14.06.2019. godine na terenima Streličarskog kluba Košutnjak pod nazivom GP archery 2019.

Na samom početku, naši dugogodišnji partneri Grundfos Srbija i Šukom Knjaževac su predstavili svoje aktuelne proizvode i novitete za predstojeću sezonu.

Neki od proizvoda koji su prestavljeni su pumpe ALPHA2, MAGNA3, UPS, pumpe za otpadnu vodu SOLOLIFT, pumpe za povišenje pritiska MQ, čelični kotlovi Šukoplam tip R, Šukom serije K, Šukom serije TK, kotao na pelet Šukoplam VENT.

Po završetku prezentacija, organizovano je takmičenje u streličarstvu gde su najbolji osvojili vredne nagrade. Prvoplasirani sa najmirnijom rukom i oštrim okom je osvojio kotao čelični ŠUKOPLAM R 17kW, drugoplasirani je osvojio pumpu GRUNDFOS ALPHA2 25-60 i trečeplasirani je osvoji pumpu GRUNDFOS UPS 32-60.

Druženje se nakon toga nastavilo u prijatnoj atmosferi uz posluženje i muziku.

Zahvaljujemo se svima na učešću.

 

Vidimo se u 2020-oj!

Vrh

Poštovani saradnici,

Želimo vam svako dobro i uspeh u zajedničkoj borbi u cilju sprečavanja širenja virusa SARS-Cov-2 ( COVID-19).
 

Privredno društvo Group Protem d.o.o. Beograd ovim putem vas informiše da će usled mera koje je preduzela država Srbija i proglašenja vanrednog stanja poštovati navedene mere, Uredbe i preporuke.
 

Obezbeđeni su uslovi rada zaposlenih (za koje je to moguće) od kuće, a u slučaju eventualne neophodnosti dolaska u firmu biće poštovana sva definisana pravila. Firma nastavlja sa normalnim prijemom porudžbina i isporučivanjem opreme uz pridržavanje svih higijenskih zahteva.
 

Molimo vas da svu komunikaciju sprovodimo putem telefona ili u elektronskoj formi.
 

Radno vreme firme i magacina je od ponedeljka do petka od 08:00 do 14:00h.
 

Na interent stranici http://www.groupprotem.com/kontakt možete pronaći sve kontakte odgovarajućih zaposlenih.
 

Za opšta pitanja i informacije molimo Vas da nas kontaktirate preko broja telefona 011 3096 999 ili e-mail adrese  info@protem.co.rs.
 

Svako dobro žele vam zaposleni Group Protem d.o.o.!