GP archery 2019

GP archery 2019

 

Tradicionalno, Group Protem svake godine organizuje celodnevno druženje za svoje partnere i instalatere.

Ove godine druženje je održano 14.06.2019. godine na terenima Streličarskog kluba Košutnjak pod nazivom GP archery 2019.

Na samom početku, naši dugogodišnji partneri Grundfos Srbija i Šukom Knjaževac su predstavili svoje aktuelne proizvode i novitete za predstojeću sezonu.

Neki od proizvoda koji su prestavljeni su pumpe ALPHA2, MAGNA3, UPS, pumpe za otpadnu vodu SOLOLIFT, pumpe za povišenje pritiska MQ, čelični kotlovi Šukoplam tip R, Šukom serije K, Šukom serije TK, kotao na pelet Šukoplam VENT.

Po završetku prezentacija, organizovano je takmičenje u streličarstvu gde su najbolji osvojili vredne nagrade. Prvoplasirani sa najmirnijom rukom i oštrim okom je osvojio kotao čelični ŠUKOPLAM R 17kW, drugoplasirani je osvojio pumpu GRUNDFOS ALPHA2 25-60 i trečeplasirani je osvoji pumpu GRUNDFOS UPS 32-60.

Druženje se nakon toga nastavilo u prijatnoj atmosferi uz posluženje i muziku.

Zahvaljujemo se svima na učešću.

 

Vidimo se u 2020-oj!

Vrh

Poštovani klijenti,
kontinualne i često nenajavljene promene cene dobavljača na tržištu čine nemogućim potpuno ažurnim održavanjem cenovnika na našim internet stranicama.
Firma Group Protem doo daje sve od sebe da cene koje vidite budu tačne, ali Vas ipak molimo da ih proverite putem telefonskog poziva ili e-mail-a sa našom
komercijalom pre donošenja konačne odluke i samog poručivanja.
Unapred hvala na razumevanju, Group Protem doo