Nova Ferroli monoblok toplotna pumpa vazduh/voda superiornih karakteristika

Nova Ferroli monoblok toplotna pumpa vazduh/voda superiornih karakteristika

Ova serija toplotnih pumpi vazduh/voda zadovoljava potrebe zimske i letnje klimatizacije stambenih i komercijalnih instalacija male i srednje snage. Sve jedinice su pogodne za spoljašnju ugradnju i mogu proizvoditi vodu do temperature od 65 ° C.

Mogu se koristiti u panelnim sistemima grejanja, vazdušnim i radijatorskim sistemima, i za indirektnu proizvodnju potrošne tople vode (PTV) putem dodatnog bojlera. Jedinice se odlikuju upotrebom DC inverterskog kompresora koji modulira kapacitet, a isporučuje se sa hidrauličkim kompletom sastavljenim od svih bitnih komponenti za brzu i sigurnu instalaciju. Uređaji imaju visoku energetsku efikasnost i smanjen nivo buke što im omogućava da se koriste kao pojedinačni generator ili da se integrišu sa drugim izvorima energije, kao što su dodatni električni grejač ili kotao. Sve jedinice se standardno isporučuju sa sondom za temperaturu bojlera tople vode i sondom za temperaturu spoljašnjeg vazduha (koja je već instalirana na jedinici), radi postizanja klimatski kliznih podešavanja pri grejanju i hlađenju.

Za potrebe većih kapaciteta, jedinice se mogu instalirati u više „kaskadnih“ konfiguracija sa „MASTER“ jedinicom (kojom direktno upravlja kontroler) i do 5 „SLAVE“ jedinica, koje mogu biti različitih izlaznih snaga. Priprema tople vode za prepuštena je glavnoj jedinici, dok u slučaju kvara jedne od pomoćnih jedinica preostale mogu nastaviti raditi na uobičajen način.

Sve jedinice su pažljivo izrađene i pojedinačno testirane u fabrici. Za instalaciju su potrebni samo električni i hidraulični priključci.

Za više informacija molimo Vas da posetite stranicu ispod

http://www.groupprotem.com/proizvod/toplotna-pumpa-monoblok-vazduh-voda-ferroli-omnia-m/EKZ0640P00000

Vrh

Poštovani klijenti,
kontinualne i često nenajavljene promene cene dobavljača na tržištu čine nemogućim potpuno ažurnim održavanjem cenovnika na našim internet stranicama.
Firma Group Protem doo daje sve od sebe da cene koje vidite budu tačne, ali Vas ipak molimo da ih proverite putem telefonskog poziva ili e-mail-a sa našom
komercijalom pre donošenja konačne odluke i samog poručivanja.
Unapred hvala na razumevanju, Group Protem doo